کتاب مهندسی شیمی صنایع روغنهای خوراکی
کتاب مهندسی شیمی صنایع روغنهای خوراکی نوشته یوسف ناصرزاده ، محمد حسین جلال و محمد حسین اسدزاده است. این کتاب یک راهنمای جامع برای متخصصین است.
درباره کتاب مهندسی شیمی صنایع روغنهای خوراکی
واژهی روغن برای آن دسته از مایعات بهکار میرود که با آب مخلوط نمیشوند و به دلیل آن که چگالی آنها کمتر از آب است، روی آب شناور میمانند. اصوالا روغن به چربی اطلاق میشود که در دمای اتاق معمولا به حالت مایع باشد. روغنها هم همچون چربیها متشکل از تریگلیسرید، مونوگلیسرید و مقـداری هـم دیگلیسرید میباشند. از آنجا که روغن حاوی مقدار زیادی چربی اشباع نشده است، در دمای اتاق مایع است. اصل واژهی روغن التین است. روغنها انـواع مختلـف دارند، میتوانند صنعتی بوده یا تنها بـرای مصـارف خـوراکی و پخـت و پـز مـورد استفاده قرار گیرند.
درباره این سایت